Mac Lipsticks Verve & D For Danger

Vorige week was ik naar de verjaardag van een vriendinnetje in Amsterdam. Gezien ik toch in Amsterdam moest zijn, ben ik eerst even bij de Mac counter in de Douglas langs gegaan. Ik had namelijk nog Douglas bonnen van m’n verjaardag en het filiaal in Leiden heeft geen Mac, terwijl ik graag nog wat Mac lipsticks wilde scoren. Deze keer wilde ik ook graag wat lipstick kleuren op mezelf zien, in plaats op de gok te bestellen. Ik heb dus zo’n beetje het hele assortiment op m’n lippen gehad en zo aardig wat kleuren die ik op het oog had kunnen elimineren. Naast het elimineren waren er natuurlijk ook nog kleuren die ik wel goed vond staan. Ik heb twee kleuren meegenomen. Verve, een Satin Lipstick en D For Danger, een Matte Lipstick.

Mac_Verve_D-For_Danger_01

Swatches:

Mac Lipsticks
Boven: D For Danger, Onder: Verve

 

D For Danger Matte Lipstick:

Mac LipsticksMac Lipsticks

D For Danger is een matte lipstick, de formule voelt niet droog aan terwijl het wel een matte finish is. Het is een rode kleur met een vleugje roze erin, hierdoor is het een koele kleur en oogt het als een wat diepere rode kleur, maar zeker niet te donker. Houdbaarheid is goed, blijft zo’n 4 uur zitten. Hij slijt mooi, er blijft een rode stain achter wanneer de kleur eraf versleten is.


Verve Satin Lipstick

Mac LipsticksMac Lipsticks

Verve is een satin lipstick. Deze finish voelt zachter aan dan de matte lijn en is iets minder mat, maar ook niet glimmend. Ik vind de satin lipsticks heel fijn aanvoelen. Daarnaast vind ik de dekking goed en de finish mooi. Deze kleur is wat gewaagder dan D For Danger. Het is een soort donker paars/bruin, een koele kleur. De houdbaarheid is goed, slijt mooi en blijft zo’n 3 uur zitten.

Wat vind jij van deze twee kleuren en welke kleur is jouw favoriet? Ik vind ze beide erg tof. D For Danger is vooral een lief kleurtje en Verve is een wat stoerdere kleur.

Volg mij via: BlogLovin’Instagram, Facebook & Twitter!

 

21 comments

    1. Dank je wel! Ik doe m’n best met de foto’s! D For Danger is ook echt m’n favoriete rode lipstick, perfecte rode kleur voor mij. Verve pak ik nu ook nog niet heel vaak bij, maar is ook meer een herfst/winter kleurtje vind ik. Gok dat ik hem dan meer ga pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge